Help het regenwoud met jouw donatie

Wij werken wereldwijd samen met moedige beschermers van het regenwoud om de bossen met hun soortenrijkdom te bewaren, de klimaatverandering tegen te gaan en de mensenrechten te versterken. Jouw donatie maakt het mogelijk om het regenwoud te behouden en te beschermen!

Donatie voor een specifiek onderwerp

Samen steunen wij de beschermers van het regenwoud die zich moedig inzetten voor de natuur. De meesten horen tot een inheems volk of een plaatselijke gemeenschap. Verder zetten wij ons ook in voor de bescherming van met uitsterven bedreigde diersoorten. Hun bestaan heeft een positief effect op het hele ecosysteem. Als wij het regenwoud beschermen, gaan wij ook actief de klimaatcrisis tegen. Samen met jou bewaren wij de regenwouden als leefgebieden met hun buitengewone soortenrijkdom – voor ons allemaal.

Donatie voor een specifieke regio

Als een groene gordel strekken de tropische bossen zich uit langs de evenaar rond de aarde. Elke continent heeft zijn eigen bijzonderheden: In Afrika leven drie van de vier soorten mensapen. Orang-oetangs vind je alleen in Zuidoost-Azië. In Latijns-Amerika betovert het Amazonegebied met zijn 500 inheemse volkeren en zijn onvoorstelbare afmetingen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte – voor de bescherming van het regenwoud!